diumenge, 9 de gener de 2011

ELS 5 MOMENTS DE FELICITAT

Tasca: escriure sobre 5 coses que et fan especialment feliç. 

Moments de felicitat assegurats al catamarà del projecte Ninam
Tot va tan de pressa que no hi ha temps per pensar en les coses bones que ens passen, en els petit moments de felicitat que fan que tot plegat valgui la pena. I si ens hi aturem un moment?

Pensa en coses, persones, situacions que et fan sentir bé. No cal que siguin moments excepcionals, pot ser que un croissant de xocolata compartit amb la teva millor amiga sigui un d'aquests instants especials de felicitat. Abans d'anar a dormir pots fer una repassada mental de totes les coses bones que t'han passat aquell dia, ja veuràs que la llista és llarga.

Escriu intentant construir un text elaborat, no et limitis només a una simple llista (no s'hi val dir: anar a la platja, escoltar música... i prou). Després enriqueix aquesta entrada al bloc amb un recull de fotografies (pots utilitzar l'animoto). Si vols utilitzar imatges teves, recorda: pensa-ho bé abans de penjar-les, tria-les amb sentit comú i, si tens dubtes,  comenta-ho als teus pares o als professors. 

AVALUACIÓ
Un excel·lent d'aquest treball és quan: l'escrit està elaborat, no és només una breu llista de coses; les frases estan ben construïdes, sense errors de concordança o de puntuació; no hi ha errors ortogràfics ni cap castellanismes; el muntatge fotogràfic és adient al contingut del text.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada