dijous, 7 de maig de 2015

El país de Llaminalandia
EL PAÍS DE LLAMINALANDIA
En el país de Llaminalàndia hi viuen uns sers fets de galeta en forma degaleta.
Si agafem el camí principal per anar a Llaminalàndia i els vigilants del país ens deixen travessar el pont del riu de taronjada, trobem la muntanya de gelat, feta de gelats de tots els gustos, amb galeta i cagarritos de colors per sobre. Més endavant  trobem el volcà de xocolatad’on tot el dia surt un fum amb un olor boníssima, tot seguit trobem el castell de la mona de pasqua i al voltant té un riu de llimonada on hi neden cocodrils i peixos de goma, en aquest castell hi viuen el rei i la reina de les galetes. Seguidament trobem la muntanya de la llet merengada i la nata muntada, on tots els habitants del país poden anar-hi a practicar l’esquí  i a sota d’aquesta gran muntanya s’amaga la cova de les càries, allà hi ha la presó del país i tot aquell que no es renta les dents abans d’anar a dormir, és empresonat una setmana.Després trobem la ciutat dels goluts, aquesta ciutat té pocs colors, les cases són fetes de massapà blanc i els teulats de les cases són igual de massapà però més torradets i resistents. Uns quilòmetres més enllà hi ha la ciutat de les llaminadures on casi tot està fet de galeta i està decorat amb sucre fondant de colors, els cotxes i tot tipus de transports dels habitants d’aquesta ciutat són fets de llaminadures, els semàfors estan fets de piruletes i els arbres són de cotó de sucre.
Per acabar cap al final del país hi ha el desert dels caramels, en aquest desert et pots perdre molt fàcilment perquè la sorra està feta de sucre de mils colors i de tant en tant et trobes caramels gegants repartits per tot el desert, aquests caramels són tots del mateix color i per això és fàcil perdre’s. També al final del país trobem la muntanya de granissat de llima.
Per acabar, Llaminalàndiaestà molt ben protegida, doncs de la muntanya de granissat de llima hi neix una font de taronjada on hi raja suc de taronja formant un riu al voltant de tot el país. En aquest riu hi viu un drac que està fet de xocolata blanca i llença pica-pica per la boca si algú l’ataca.
Per últim haig de dir que aquest país és molt interessant, doncs quan plou cau gelatina del cel i quan neva cauen copets de nata i llet merengada.


CLARA MONTES CORP
1er ESO D

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada