dimecres, 18 de maig de 2016

1r Eso1r Eso


Aquest curs ha passat molt ràpid, he fet nous amics i amigues, m'he divertit molt amb les activitats que fem i les assignatures les he trobat fàcils d'entendre, menys socials.
El primer dia d'Eso va ser diferent als altres dies d'escola. Tenia moltes ganes d'anar-hi i estava molt nerviosa, per saber amb quins companys estaria. Tenia una mica de por en veure tots els nens esperant a fora. També tenia por per saber quin professor em tocaria. Seria amable, seria un maleducat, seria algú que s'enfadés molt…? Per sort, em va tocar un professor amable i amb un bon caràcter. Aquest curs he tingut molta sort i espero que els pròxims també.

Durant el curs, he après moltes coses, com per exemple, com passar de primària a secundària, estar acostumada a sentir veus d'adolescents i no plors de nens petits pels passadissos. He après a jugar a ping-pong, el principi pensava que era molt avorrit, però és molt entretingut. Aquest curs, a part de venir a aprendre, vinc a divertir-me amb els meus amics i amigues.  


Zoë Dobney

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada