dimarts, 20 de febrer de 2018


LLIBRES MÉS LLEGITS ENTRE ELS JOVES


Quins llibres són els més llegits entre els adolescents actualment?
Avui en dia molts dels joves prefereixen llegir llibres de ciència ficció en comptes de novel·les d’aventures fantàstiques, les quals sovint llegíem quan érem més petits.
Per començar, les sagues més llegides entre els adolescents són “Divergent”, “Harry Potter”, “Percy Jackson”, entre d’altres.
Pel que fa a les noies, generalment opten per llegir tot tipus d’històries d’amor com ara “After, “El club dels Incompresos”, etc.
Tanmateix, als nois els atrauen les novel·les de misteri o ciència ficció com “Sota l’aigua”, “La noia del tren” i moltes altres més.
Personalment considero que el gènere que més m’agrada és el romàntic, encara que totes les històries tenen un punt de semblança. Malgrat això, penso que és una bona manera d’aprendre noves coses sobre l’amor que són influenciades en la nostra vida quotidiana i gràcies a aquest tipus de lectura, he après com superar diverses situacions o enfocar-les d’una altra manera diferent.
En darrer lloc, no tinc gaires llibres preferits, ja que moltes de les novel·les que m’he llegit són molt semblants i igual de bones. Ara bé, els llibres que m’he llegit recentment i els recomanaria a tots aquells apassionats a aquest tipus d’històries són: “Cançons per a la Paula”, “Saps que t'estimo?” i “Tan senzill com tuitejar t'estimo”. 

 

Emma Rovira
4t ESO B

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada