dilluns, 10 de desembre de 2018

QUINS LLIBRES LLEGEIXEN ELS ADOLESCENTS?

Avui en dia no llegim tan sols en paper, el fenomen Wattpadd és conegut arreu del món, molts llibres com per exemple “After” van sortir d’aquesta plataforma. Tot sigui dit, gran part dels llibres virals procedents d’aquí són d’amor i sexe, temes que semblen ser bastant atraients per als adolescents. Aquesta aplicació permet que qualsevol persona pugui expressar-se amb l’oportunitat d’esdevenir un autor d’un llibre publicat en físic.

No obstant això, n’hi ha d’altres que han aconseguit la fama per mitjà de medis propis, solen ser els llibres utòpics amb relacions amoroses els que aconsegueixen l’èxit entre les nostres edats. Últimament, però, John Green s’ha fet pas entre aquestes novel·les i ha sabut captivar a milers d’adolescents amb la seva manera filosòfica d’explicar grans amors adolescents que poden durar des d’un estiu fins a tota una vida, com ell diu: “Hi ha infinits que són més grans que d’altres”.

En conclusió: per molt que passin les generacions estem capficats en la idea de l’amor i ens encanta llegir sobre això, algunes de les sagues més famoses són: “Els jocs de la fam”, “Divergent”, “Hush hush”, “Caçadors d’ombres”, “Harry Potter”, “Crepuscle” i “El corredor del laberint”. Aquests llibres s’han forjat un nom entre els best-seller adolescents de la nostra època.
Laura Cuenca

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada