COM HA DE SER EL TEU BLOG?

Les coses entren pels ulls.
(foto: Erakkia)

El teu bloG serà un espai on recolliràs els teus textos més creatius i personals. Seran escrits que no quedaran en un calaix o abandonats enmig d'una pila de paperots del profe, tothom els podrà llegir (alumnes d'altres cursos, professors d'altres centres, pares curiosos...).  

És important cuidar-ne l'aparença, que sigui visualment atractiu, l'aspecte del bloG també diu molt del propietari. A l'hora de dissenyar-lo has de tenir en compte el següent:
  1. El títol ha d'estar en català i ha de ser adient al contingut del blog.
  2. Pots triar l'aparença que més t'agradi. Cal tenir en compte que els textos amb fons de color negre costen molt més de llegir. Tingues compassió dels teus lectors!
  3. Has d'afegir-hi el gadget "sobre mi" però NO hi has d'incloure dades personals (cognoms, telèfon, adreça...), és molt important! Només el nom, el curs i quatre ratlles sobre els teus gustos i aficions.
  4. Pots posar-hi gadgets però sense recarregar massa el blog: alguna frase, un rellotge, un comptador de visites, una imatge, una enquesta.
  5. Com que encara que sigui molt personal també és un espai de treball, NO hi pots afegir gadgets de jocs ni música que no es pugui silenciar.
  6. Si afegeixes textos o imatges que no són teus, has d'especificar-ne sempre el nom de l'autor, cal respectar el dret a la propietat intel·lectual.
  7. Als lectors no ens agradaria trobar-hi comentaris ofensius o discriminatoris, grolleries, faltes de respecte... Fes del teu espai un racó de bones vibracions!